Afdeling for Antropologi

Professor MSO Lotte Meinert

25.10.2017 | Antropologi, Bevillinger

EU-millionbevilling til forskeruddannelse i Afrikas største udfordringer

Hvordan skal man i Afrika håndtere de store udfordringer med blandt andet sundhed, flygtninge, miljø og energiforsyning, der er flere steder på kontinentet? Det er nogle af de spørgsmål forskerspirer fra hele verden skal svare på i et nyt europæisk samarbejde med Aarhus Universitet i spidsen. Samarbejdet har netop fået en EU-bevilling på kr. 31…

06.09.2017 | Antropologi

Frederik Vejlin - new Phd at the Department of Anthropology

Fredrik will join cas with the project: "Finding the Soul of Sociality in the Social Robot: Exploring human-robot relations in Japan through the lens of techno-animism".

05.09.2017 | Forskning, Antropologi

Professor Ton Otto modtager ridderkorset

Professor i antropologi og leder af de Etnografiske Samlinger, Ton Otto, udnævnes 15. september til ridder af Dannebrog.

30.08.2017 | Antropologi

Astrid Kieffer-Døssing - New PhD student at the Department of Anthropology.

As of 1 September Astrid Kieffer-Døssing joins CAS with the project: "The heritage of return".

30.08.2017 | Antropologi

Julie Bune - New PhD at the Department of Anthropology

Julie Bune joins CAS as PhD from 1 September with the project: ’Young Afghans in Denmark facing uncertain futures, Negotiating and performing narratives of belonging and future-making through Forum Theatre’.

24.08.2017 | Antropologi

Andrea Zuppi - New PhD at the Department of Anthropology

Andrea Zuppi will join CAS as PhD from 1 September.

22.08.2017 | Antropologi

Mona Chettri - New Postdoc at the Department of Anthropology

As of 1 September Mona Joins CAS as Postdoctoral Fellow. She will be part of the research project ‘The Rise of Special Economic Zones in Asian Borderlands- RisezAsia’

16.08.2017 | Antropologi

Harmandeep Gill - new PhD at the department of Anthropology

Harmandeep Gill joins CAS in September with the project: 'Ageing in Exile. Experience of Good Old Age among Elderly Tibetans in India and Nepal'

16.08.2017 | Antropologi

Sara Lei Sparre – new postdoc at the Department of Anthropology

Sara joins CAS as a postdoctoral researcher at the interdisciplinary project ‘Aging Immigrants and Self-appointed Helpers Arrangement’ from September 2017.

23.06.2017 | Antropologi

Article in British Medical Journal

Associate Professor Marie Louise Tørring has just gotten the article "Cancer and the limits of longevity" published in the important journal.

Viser resultater 1 til 10 ud af 80

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste