Afdeling for Antropologi

23.06.2017 | Antropologi

Article in British Medical Journal

Associate Professor Marie Louise Tørring has just gotten the article "Cancer and the limits of longevity" published in the important journal.

15.06.2017 | Antropologi

Centre for Environmental Humanities receives interdisciplinary network funding

The Centre for Environmental Humanities (CEH) has been awarded a total of DKK 274.135 by the Committee for Research and External Cooperation at Aarhus University to grow its scope and scale. This expansion will be led by CEH Deputy Director Heather Swanson.

15.06.2017 | Antropologi

SORT

Med udstillingen “SORT [ˈsoɐ̯d] - træd ind i en antropologisk ordbog” inviterer 77 studerende på antropologi Moesgaard Museums gæster til at opleve, hvad farven sort betyder for os mennesker

24.05.2017 | Antropologi, Priser

Professor Nils Bubandt modtager fornem videnskabspris

Professor i antropologi Nils Bubandt modtager Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris for sin nytænkende forskning i samspillet mellem mennesket og andre arter i den antropocæne tidsalder og for sine mangeårige studier af forholdet mellem magt, magi, politik og religion i samtidens Asien.

24.04.2017 | Arts, CAS, Antropologi

Rane Willerslev - New Director at the National Museum of Denmark

Professor of Anthropology Rane Willerslev will take over the position July 2017

11.04.2017 | Antropologi, Contemporary Ethnography

Chefmentor søges til Antropologi

Læser du antropologi på 4. semester og kan du sikre studietrivsel blandt vores nye bachelorstuderende næste semester?

11.04.2017 | Antropologi, Contemporary Ethnography

Student coordinator for International MoCa Mate programme

Would you like to develop and coordinate a student-to-student programme, which seeks to support the well-being and integration of new international Master’s students at Moesgaard Campus (MoCa), Aarhus University?

14.03.2017 | Antropologi

Flora Botelho - New PhD at the Department of Anthropology

Flora is enrolled as PhD at CAS as of 1 April with the project: Privacy within the Home: middle class urbanism and the construction of family and person in Maputo, Mozambique.

25.01.2017 | Antropologi

Veluxbevilling til Lotte Meinert

Sammen med Lone Grøn fra KORA skal Lotte Meinert stå i spidsen for projektet “Aging and the Human Condition,” der har fået en Veluxbevilling på kr. 8.779.496,- I projektet deltager endvidere Maria Louw og Rasmus Dyring.

25.01.2017 | Antropologi

Veluxbevilling til Mikkel Rytter

Mikkel Rytter har modtaget kr. 5,1 mio. til projektet ” Etniske ældre og selvudpegede hjælpere: Familiedynamik som afsæt for kommunal velfærdsinnovation. ”

Viser resultater 1 til 10 ud af 71