Afdeling for Antropologi

05.02.2019 | Antropologi

Lis Kayser - New PhD at the Department of Anthropology

Liz Kayser will be working on the project: "Nuclear Waste in French Polynesia: Dealing with Remnants of Times Gone"

30.01.2019 | Antropologi

Sidsel Jelved Kennild - Ny ph.d. ved Afdeling for Antropologi

Sidsel Jelved Kennild skal arbejde på et projekt hvordan et hverdagsliv i fattigdom ser ud for enlige forældre på kontanthjælp og deres børn.

30.01.2019 | Antropologi

Trine My Thygaard-Nielsen - New PhD-student at the Department of Anthropology

Trine My Thygaard-Nielsen will be working on a project studying industrial organic tomato production and climate change in Southern Spain

25.10.2018 | Antropologi

Katrine Meldgaard Kjær - Ny videnskabelig assistent ved Antropologi

Som videnskabelig assistent i PUSH (Public Health at a Crossroads) skal jeg arbejde sammen med Marie Louise Tørring og Stine Hauberg Nielsen om at undersøge, hvordan HPV vaccinen er blevet debatteret i forskellige medier fra 1990-2018. Jeg blev PhD fra Syddansk Universitet i foråret 2018, og slår primært mine folder indenfor kulturanalytisk…

25.10.2018 | Antropologi

Amanda Møller Rasmussen – New Ph.D. at the Department for Anthropology

With a background in African Studies and Social Anthropology of Development from Copenhagen University and School of Oriental and African Studies, respectively, Amanda has started her Ph.D. at the Department for Anthropology in September.

26.09.2018 | Antropologi

Kirsten Keller- New PhD at the Department of Anthropology

Kirsten Keller's project concentrates on exploring landscapes of inequality in flood-prone coastal cities.

11.09.2018 | Antropologi

Cecilie Baann - New PhD at the Department of Anthropology

Cecilie Baann will be affiliated the ANTHUSIA project.

11.09.2018 | Antropologi

Carla Cortês - New PhD at the Deparmtent of Anthropology

Carla Cortês is PhD at CAS as of 1 September 2018

05.09.2018 | Kursus, Antropologi

Theories of Ethnicity and Nationalism: Historical and Contemporary Debates

Autumn Course 2018 at REMESO Graduate School, Linköping University, Sweden. For Swedish and International PhD and MA Students.

29.08.2018 | Antropologi

Anne Chahine - New PhD at the Department of Anthropology

Anne Chahine will be working on the PhD project “Future memory making: Co-creating (post-)colonial imaginations with youth from Greenland and Denmark”

Viser resultater 1 til 10 ud af 111