Afdeling for Antropologi

01.10.2019 | Antropologi

Professor Ton Otto is appointed Jens Christian Skou fellow by AIAS

During his Jens Christian Skou Fellowship, Professor Ton Otto will be working on the project 'Navigating the present. An anthropological study of human agency and temporality'.

06.09.2019 | Antropologi

Gitte Vandborg Rasmussen -Ny PhD ved afdeling for Antropologi

Gitte vil arbejde med et projekt der har til formål at undersøge hvilken betydning tid og tidshåndtering har for danske familier der lever med ADHD.

15.08.2019 | Antropologi

Nanna Schneidermann - New Assistant Professor at the Department of Anthropology

Nanna joins CAS in August and will be working with research linked to IMAGENU - Imagining Gender Futures in Uganda headed by professor Lotte Meinert.

15.08.2019 | Antropologi

Anna Baral - New Postdoc at the Department of Anthropology

Anna Baral will be affiliated IMAGENU Imagining Gender Futures in Uganda headed by professor Lotte Meinert.

20.06.2019 | Ceremoni / åbning, Antropologi, Koncert / optræden

Vi, dyrene // We the animals

Tirsdag 25. juni åbner Moesgaard Museum den årlige studenterudstilling, som er lavet af bachelorstuderende fra antropologistudiet ved Aarhus Universitet.

22.05.2019 | Arts, Priser, Antropologi

Aarhus-antropolog henter naturviden i Kalahari-ørkenen

Pierre du Plessis fra Aarhus Universitet har brugt et år på at nærstudere naturkendskabet hos bush-folket i Kalahariørkenen i Botswana. Nu vinder han en pris for sit ph.d.-projekt, der gør os klogere på, hvordan indsigten i sandets bevægelser og græssets farve kan spille en vigtig rolle i miljøbeskyttelse.

05.02.2019 | Antropologi

Lis Kayser - New PhD at the Department of Anthropology

Liz Kayser will be working on the project: "Nuclear Waste in French Polynesia: Dealing with Remnants of Times Gone"

30.01.2019 | Antropologi

Sidsel Jelved Kennild - Ny ph.d. ved Afdeling for Antropologi

Sidsel Jelved Kennild skal arbejde på et projekt hvordan et hverdagsliv i fattigdom ser ud for enlige forældre på kontanthjælp og deres børn.

30.01.2019 | Antropologi

Trine My Thygaard-Nielsen - New PhD-student at the Department of Anthropology

Trine My Thygaard-Nielsen will be working on a project studying industrial organic tomato production and climate change in Southern Spain

25.10.2018 | Antropologi