Afdeling for Antropologi
Nyheder

Projektlederne på Aarhus Universitet Sarah van Mastrigt og Christian B. N. Gade.

25.05.2018 | Antropologi, Forskning

Forskning i offerets møde med gerningsmanden

Forskere fra Psykologisk Institut og Afdeling for Antropologi er med i et nyt forskningsprojekt, der skal sammenligne effekten af to forskellige måder at holde konfliktråd mellem en forbrydelses offer og gerningsmand. Projektet er det først af sin art i verden.

26.04.2018 | Antropologi

IMAGENU postdoctoral researcher

Applicants are invited to apply for a three-year postdoctoral position that will start on 1 January 2019 to do research on the changing gender and marriage patterns in Uganda.

26.04.2018 | Antropologi

Kolonitiden genfortalt

Christian Vium er blandt de danske forskere, der bruger kunst og digitalisering til at give oprindelige folk noget af deres mistede kulturarv tilbage - læs artikel fra videnskab.dk

09.03.2018 | CAS, Antropologi

Human Security Programme newsletter

The Human Security Master’s degree programme has created a newsletter called The Human Security Angle. The newsletter will feature student profiles, lecturer profiles, programme updates, etc. Read the first post from the newsletter here: Kira Walker: The Human Security Profile of March 2018. All posts from the…

Moesgård, hvor afdelingerne for Antropologi og Arkæologi og kulturarvsstudier er placeret (Foto: Moesgård Foto).

02.03.2018 | Priser, Antropologi, Arkæologi

Tre fagområder i top 50 i verden

I de nye rangliste fra QS har Institut for Kultur og Samfund tre fagområder placeret i top 50.

21.02.2018 | Antropologi, Arkæologi

Annika Pohl Harrisson - Ny afdelingskoordinator ved IKS

Mandag den 12. februar tiltrådte Annika Pohl Harrisson som afdelingskoordinator ved Antropologi samt Arkæologi og Kulturarvsstudier.

25.01.2018 | Antropologi

Dialoger - ny udstilling på Moesgaard

Christian Vium står bag udstillingen ’Dialoger’, der åbner på Moesgaard Museum den 3. februar. Udstillingen inviterer publikum med på en rejse til den frosne sibiriske tundra, op ad Amazon-floden og ind i Australiens brændende stenørken.

23.01.2018 | Antropologi

Katrine Mandrup Bach - New PhD at the Department of Anthropology

Katrine will be working on the project: "Using the past to build a future: Exploring the mobilisation of the recent Past in the struggles for contemporary Egyptian identities".

18.01.2018 | Antropologi

Christian B. N. Gade – New Associate Professor at CAS

On 1 January 2018, Christian took up the position as Associate Professor in Human Security at the Department of Anthropology. As part of the position, he will be the coordinator of the international Master’s degree program in Human Security at AU.

18.01.2018 | Antropologi

Charlotte Ettrup Christiansen - New PhD student at the Department of Anthropology.

As of February 1st Charlotte joins CAS with the project: ‘Art as social process: Experiences of self and literary fiction in Shared Reading groups for vulnerable youth in Denmark’.

Viser resultater 1 til 10 ud af 93

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste