Afdeling for Globale Studier

23.05.2019 | Globale Studier

Birgitte Beck Pristed er nyt medlem af Det Unge Akademi

Det Unge Akademi har optaget Birgitte Beck Pristed som et af ni nye medlemmer, der alle er fremragende, unge forskere inden for hver deres fagområde.

Foto: Colourbox.com

09.05.2019 | Filosofi og Idéhistorie, Globale Studier, Navne

IKS-forskere i internationale projekter om stigmatiserende byrumspolitikker og migranters natteliv i europæiske byer

To forskere ved Institut for Kultur og Samfund er blevet partnere i hvert deres HERA-projekt, der er støttet af bevillinger fra EU og de nationale forskningsråd i Europa.

22.02.2019 | Globale Studier

Mindeord for lektor emeritus Kjeld Bjørnager

Den 17. februar døde lektor emeritus Kjeld Bjørnager på Skejby sygehus. Han blev 77 år.

15.02.2019 | Globale Studier

Naja Morell Hjortshøj – New PhD at the Department of Global Studies

Naja will be affiliated Chinas Studies and her project title is: “Innovation and Entrepreneurship with Chinese Characteristics”.

25.01.2019 | Globale Studier

Tenna Foustad Harbo - New PhD at the Department of Global Studies

With a background in Aesthetics & Culture and International Studies here at Aarhus University, Tenna will start her PhD at the Department of Global Studies in February.

Foto: Lars Kruse -AU

22.11.2018 | Historie og Klassiske Studier, Globale Studier

Engelsksprogede uddannelser forsvinder fra Arts

Fakultetet Aarhus BSS har allerede lukket to engelsksprogede uddannelser, og nu er turen også nået til Arts.

17.09.2018 | Europastudier, Ruslandsstudier og Internationale Studier, Globale Studier

New journal: Global Perspectives, University of California Press

Section edited and curated by Associate Professor Hagen Schulz-Forberg

11.09.2018 | Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Sophie Schmalenberger - New PhD at the Department of Global Studies

Sophie Schmalenberger will be working on a PhD-project focusing on far-right populism in Germany

14.06.2018 | Globale Studier

Annette Fyllgraf Holst has accepted a permanent postition as secretary at CAS

We are happy to announce that our secretary temp Annette Fyllgraf Holst has accepted a permanent position as secretary at the Department of Global Studies in the building 1465-67.

17.05.2018 | Historie og Klassiske Studier, Globale Studier

Anna Sønnichsen - Ny afdelingskoordinator ved IKS

D. 15. maj byder vi Anna Sønnichsen velkommen til instituttet som afdelingskoordinator ved Afdeling for Historie og Klassiske studier samt Afdeling for Global Studies

Viser resultater 1 til 10 ud af 28