Afdeling for Globale Studier

22.02.2019 | Globale Studier

Mindeord for lektor emeritus Kjeld Bjørnager

Den 17. februar døde lektor emeritus Kjeld Bjørnager på Skejby sygehus. Han blev 77 år.

15.02.2019 | Globale Studier

Naja Morell Hjortshøj – New PhD at the Department of Global Studies

Naja will be affiliated Chinas Studies and her project title is: “Innovation and Entrepreneurship with Chinese Characteristics”.

25.01.2019 | Globale Studier

Tenna Foustad Harbo - New PhD at the Department of Global Studies

With a background in Aesthetics & Culture and International Studies here at Aarhus University, Tenna will start her PhD at the Department of Global Studies in February.

Foto: Lars Kruse -AU

22.11.2018 | Historie og Klassiske Studier, Globale Studier

Engelsksprogede uddannelser forsvinder fra Arts

Fakultetet Aarhus BSS har allerede lukket to engelsksprogede uddannelser, og nu er turen også nået til Arts.

17.09.2018 | Europastudier, Ruslandsstudier og Internationale Studier, Globale Studier

New journal: Global Perspectives, University of California Press

Section edited and curated by Associate Professor Hagen Schulz-Forberg

11.09.2018 | Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Sophie Schmalenberger - New PhD at the Department of Global Studies

Sophie Schmalenberger will be working on a PhD-project focusing on far-right populism in Germany

14.06.2018 | Globale Studier

Annette Fyllgraf Holst has accepted a permanent postition as secretary at CAS

We are happy to announce that our secretary temp Annette Fyllgraf Holst has accepted a permanent position as secretary at the Department of Global Studies in the building 1465-67.

17.05.2018 | Historie og Klassiske Studier, Globale Studier

Anna Sønnichsen - Ny afdelingskoordinator ved IKS

D. 15. maj byder vi Anna Sønnichsen velkommen til instituttet som afdelingskoordinator ved Afdeling for Historie og Klassiske studier samt Afdeling for Global Studies

“Castle of Good Hope” I Cape Town er den ældste overlevende bygning fra kolonitiden i Sydafrika. Den blev bygget mellem 1666 og 1679 at det Hollandske Ostindiske Kompagni (Foto: Ossewa, Wikimedia Commons).

06.03.2018 | Bevillinger, Globale Studier, Filosofi og Idéhistorie

EU-bevilling til forskning i den europæiske koloniarv

Med en EU-bevilling på 2 millioner euro i ryggen skal forskningsprojektet ECHOES undersøge, hvilken rolle koloniarven spiller i Europa og i forholdet til tidligere koloniområder.

23.01.2018 | Globale Studier

Eva Svatonova - New PhD at the Department of Global Studies

Eva is enrolled as PhD in European Studies with the project:" The Making of Femonationalist Activists".

Viser resultater 1 til 10 ud af 26

1 2 3 Næste