Afdeling for Globale Studier

09.08.2017 | Globale Studier

Welcome to Alexander Romantovskiy

Alexander Romantovskiy is a visiting Research Fellow from Moldova who will be affiliated to Russian Studies from August 15, 2017 until May 15, 2018. Romantovskiy Alexander – Master of Philology, speciality “Russian as a Foreign Language”, lecturer at the Department of Russian as a Foreign Language, Moscow State Linguistic University. Academic…

13.02.2017 | Globale Studier

Vladimir Pacheco Cueva - Associate Professor at the Department of Global Studies

We are happy to announce that Vladimir Pacheco Cueva has accepted a position as Associate Professor at the Department of Global Studies as of 1 February 2017.

07.02.2017 | Globale Studier

Raymond Yamamoto - New Assistant Professor at the Department of Global Studies

We are happy to welcome Raymond Yamamoto as a member of staff at CAS as of 1 March 2017.

04.01.2017 | Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Jakob Brink Rasmussen - ny ph.d. ved Østeuropastudier

Jakob Brink Rasmussen er indskrevet som ph.d. ved IKS pr. 1. januar 2017.

12.08.2016 | Globale Studier

Gauri Pathak - New Assistant Professor at the Department of Global Studies

As of August 1, we welcome Gauri Pathak as a member of staff at CAS, Department of Global Studies

11.07.2016 | Globale Studier

Jeremy Morris - New Associate Professor in Eastern European Studies

As of 1 August 2016 we welcome Jeremy Morris as a member of staff at the Department of Global Studies

19.04.2016 | Globale Studier

Humanistisk forskning skal skabe innovation i Aarhus-virksomhed

Forskere fra Institut for Kultur og Samfund har i samarbejde med virksomheden UKON fået den første bevilling til humanistisk forskning fra Innovationsfondens InnoBooster-pulje. Det åbner døre til erhvervslivet, som kan skabe nye netværk til gavn for forskning og for fakultetets studerende.

Vandet i floden i San Sebastian er farvet orange af syreudsivning fra guldminen (Foto: Pedro Cabezas).
Vladimir Pacheco Cueva snakker med de lokale i San Sebastian om miljø- og sundhedsrisici (Foto: Xenia Marroquin).
På trods af de høje vandpriser i San Sebastian, ses vanddunke overalt (Foto: Vladimir Pacheco Cueva).
Forskellige bander af selvbestaltede minearbejdere graver i hver deres huller i minen med simple værktøjer og  ved at bruge kviksølv til at udvinde guld fra klippegrunden (Foto: Vladimir Pacheco).

16.03.2016 | Forskning, Globale Studier

Gamle miner skaber alvorlige problemer for de lokale indbyggere

Vandforurening fra lukkede miner er et af de mest presserende problemer i mineområder. Vladimir Pacheco Cueva, ph.d. og adjunkt ved Institut for Kultur og Samfund, er medforfatter på en rapport, der opfordrer den lokale regering til at forbedre forholdene for de mennesker, der bor tæt på en lukket guldmine i El Salvador.

05.01.2016 | Globale Studier

Derek Pardue - Newly appointed Associate Professor at CAS

As of January 1, 2016, Derek Pardue has accepted a position as Associate Professor in Brazilian Studies.

06.03.2015 | Globale Studier

Min yndlingsunderviser: Lisanne Wilken

To tidligere studerende på Europastudierer er blandt de mange, der har fulgt Alumneportalens opfordringen til at pege på en underviser, som fik afgørende betydning i studietiden.

Viser resultater 1 til 10 ud af 12

1 2 Næste