Afdeling for Historie og Klassiske Studier

Foto: Johanne Wium Olesen

16.11.2017 | Historie og Klassiske Studier, Forskning

Politisk danmarkshistorie set fra Slotsholmen

Professor Thorsten Borring Olesen i Snapstinget i forbindelse med lanceringen af første del af dobbeltudgivelsen "De danske ministerier 1972-1993".

05.11.2017 | Historie og Klassiske Studier

Open Online Course i danmarkshistorie til alle interesserede

Afdeling for Historie og Klassiske Studier samt danmarkshistorien.dk har netop modtaget en bevilling fra Spar Nord Fonden til udarbejdelse af et Open Online Course i Danmarks historie. Kurset vil give alle interesserede adgang til en nyudviklet danmarkshistorie på universitetsniveau via hjemmesiden danmarkshistorien.dk.

01.11.2017 | CAS, Arkæologi, Materials, Culture and Heritage, Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Introduction of Sine Grove Saxkjær

Postdoc in the excavation project "Caesar's Forum in Rome" project

01.11.2017 | Historie og Klassiske Studier, Bevillinger

To millioner til at undersøge danske Cæsarreceptioner

Ph.d. Trine Johanne Arlund Hass har modtaget postdoc-stipendium fra H.M. Dronning Margrethe den II

27.10.2017 | Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Introduction of Christopher Dickenson

New Assistant Professor at UrbNet.

The research group at a kick-off meeting in Kiel: (Back row from left) Christian Bech (Aarhus), Michael Blömer (Aarhus), James Leahy (Birmingham), Yannick Mahé (Paris), Stefan Feuser (Kiel), (front row from left) Alain Duplouy (Paris), Mantha Zarmakoupi (Birmingham), Alexa Gallo (Paris) (Photo: Christian Urban, Kiel University).

24.10.2017 | Historie og Klassiske Studier

Ancient Cities – EU grant for digital learning platform

Centre for Urban Network Evolutions (UrbNet) and Aarhus University partner other European institutions in large-scale ERASMUS+ initiative focusing on online learning.

Martin Luther malet i 1528 af Lucas Cranach den ældre.

24.10.2017 | Bevillinger, Historie og Klassiske Studier, Teologi

Står Luther bag den nordiske samfundsmodel?

Aarhus Universitet er med i et nyt fællesnordisk projekt, der skal undersøge, hvad Luthers tanker har betydet for skandinavisk samfundsudvikling. Projektet er blevet bevilliget over fire millioner svenske kroner.

04.10.2017 | Historie og Klassiske Studier

Mads Østerlund Christensen - Ny ph.d. ved Afdeling for Historie og Klassiske Studier

Mads er indskrevet som ph.d. pr. 1. septemeber og vil de næste 3 år arbejde med den nordafrikanske kristendom samt undersøge det græske sprogs status i de tidligste kristne tekster på latin.

Anders Kirk Borggaard – Ny Ph.d. ved Afdeling for Historie og Klassiske studier

Anders er indskrevet som ph.d. ved CAS pr. 1. september, hvor han er tilknyttet projektet: Cultural Encounter as a Precondition for European Identity.

04.10.2017 | Historie og Klassiske Studier

Andres Wulff Vissing Christensen - Ny ph.d. ved afdeling for Historie og Klassiske Studier

Andres er indskrevet som ph.d. ved CAS fra 1. september, hvor han skal undersøge forskellige aspekter af den dansk-norske gejstlige administration i perioden fra 1737 til 1800.

Viser resultater 1 til 10 ud af 63

1 2 3 4 5 6 7 Næste