Afdeling for Historie og Klassiske Studier
Nyhedslisten

Foto: Colourbox.com

19.01.2018 | Bevillinger, Arts, Historie og Klassiske Studier

Aarhus University part of new research hub on the Nordic region

Six universities from Denmark, Finland, Iceland, Norway and Sweden are participating in a new research hub that will examine Nordic responses to global challenges. The hub has been granted EUR 4.3 million.

18.01.2018 | Historie og Klassiske Studier

Christian Ringskou - Ny phd ved afdeling for Historie og Klassiske Studier

Christian Ringskou er indskrevet som phd-stipendiat ved Aarhus Universitet pr. 1. februar 2017 med projektet ”Ringkøbing og Skjern – købstaden og den unge by”.

16.01.2018 | Historie og Klassiske Studier

Kasper Lynge Tipsmark - Ny Ph.d. ved Afdeling for Historie og Klasisske Studier

Kasper skal arbejde på projektet: ”Tidligmoderne Turneringer: Equin kultur og hestens rolle ved Christian IV’s hof 1588-1648”

16.01.2018 | Historie og Klassiske Studier

Helle Bach Larsen - vikar for Leanne Arberg

Onsdag den 24. januar tiltræder Helle Bach Larsen som vikar for Leanne Arberg.

08.01.2018 | Historie og Klassiske Studier

Ny fagpris: Årets historiske forskningsresultat

15.12.2017 | Historie og Klassiske Studier

Karen Gram-Skjoldager and Haakon A. Ikonomou founding members of the editorial board of Diplomatica: A Journal of Diplomacy and Society (Brill)

After co-arranging the New Diplomatic History conference in Copenhagen in 2016, Karen Gram-Skjoldager and Haakon A. Ikonomou (Book Review Editor) join the editorial board of a brand new journal:Diplomatica: A Journal of Diplomacy and Society (Brill). The journal is published in cooperation with the New Diplomatic History…

Foto: Johanne Wium Olesen

16.11.2017 | Historie og Klassiske Studier, Forskning

Politisk danmarkshistorie set fra Slotsholmen

Professor Thorsten Borring Olesen i Snapstinget i forbindelse med lanceringen af første del af dobbeltudgivelsen "De danske ministerier 1972-1993".

05.11.2017 | Historie og Klassiske Studier

Open Online Course i danmarkshistorie til alle interesserede

Afdeling for Historie og Klassiske Studier samt danmarkshistorien.dk har netop modtaget en bevilling fra Spar Nord Fonden til udarbejdelse af et Open Online Course i Danmarks historie. Kurset vil give alle interesserede adgang til en nyudviklet danmarkshistorie på universitetsniveau via hjemmesiden danmarkshistorien.dk.

01.11.2017 | CAS, Arkæologi, Materials, Culture and Heritage, Globale Studier, Historie og Klassiske Studier

Introduction of Sine Grove Saxkjær

Postdoc in the excavation project "Caesar's Forum in Rome" project

01.11.2017 | Historie og Klassiske Studier, Bevillinger