Afdeling for Religionsvidenskab
Nyhedsliste

17.01.2019 | Religionsvidenskab

Sanne Andersen Hansen - Ny ph.d. ved afdeling for Religionsvidenskab

Sanne starter som ph.d. ved instituttet d. 1. februar og skal arbejde med projektet: Levet religion til udstilling i fortids-, nutids- og fremtidsperspektiver – som en aktiv del af kulturhistoriske museer

Professor Armin W. Geertz (Foto: AU Foto)

07.09.2018 | Navne , Religionsvidenskab

Armin W. Geertz udnævnt til Ridder af 1. grad

Armin W. Geertz, der er professor i religionsvidenskab ved Institut for Kultur og Samfund på Aarhus Universitet, er blevet udnævnt til Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

30.08.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Kristine Ørnsholt - ny afdelingskoordinator ved IKS

Kristine Ørnsholt er ansat som afdelingskoordinator ved afdelingerne for Teologi og Religionsvidenskab

10.08.2018 | Konference, Religionsvidenskab

Worlding the Brain 2018

Dear colleagues,   In connection with the Worlding the Brain 2018 conference on “Tools of Collective Prediction: Music, Art, Literature, Religion” (27-29 November 2018), we have two important updates.   First, we have extended the deadline for presentations and posters to 1 September 2018. Second, we have fixed the website link for…

03.07.2018 | Religionsvidenskab

Flot Velux-bevilling til Afdeling for Religionsvidenskab

Millionbevilling fra VELUX FONDEN skal støtte udviklingen af kulturhistoriske museers formidling af religionens rolle i dagens Danmark.

26.06.2018 | Religionsvidenskab

Fagbog udgives på italiensk

Lektor emeritus Jeppe Sinding Jensen fra Religionsvidenskab, AU har netop fået udgivet en fagbog på italiensk med titlen: Che cosa è la religione?

Moesgård, hvor afdelingerne for Antropologi og Arkæologi og kulturarvsstudier er placeret (Foto: Moesgård Foto).

02.03.2018 | Priser, Antropologi, Arkæologi, Religionsvidenskab, Teologi

Tre fagområder i top 50 i verden

I de nye rangliste fra QS har Institut for Kultur og Samfund tre fagområder placeret i top 50.

07.02.2018 | Religionsvidenskab

Mattias Gori Olesen - ny ph.d ved Afdeling for Religionsvidenskab

Mattias vil gennem sit ph.d forløb koncentrere sig om et studie af Muḥammad Luṭfī Jumʿas (1886-1953) liv og værker.

01.02.2018 | Debat, Religionsvidenskab

Ny artikel af professor Armin W. Geertz

Ny artikel af professor Armin W. Geertz om religionens oprindelse: ”Hvorfor, hvorfra (og hvornår) kom religion?”

16.01.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Lotte Varnich - Ny afdelingssekretær ved Religionsvidenskab

Vi er glade for at kunne byde Lotte velkommen som afdelingssekretær d. 15. januar 2018.

Viser resultater 1 til 10 ud af 49

1 2 3 4 5 Næste