Afdeling for Religionsvidenskab
Nyhedsliste

Professor Armin W. Geertz (Foto: AU Foto)

07.09.2018 | Navne , Religionsvidenskab

Armin W. Geertz udnævnt til Ridder af 1. grad

Armin W. Geertz, der er professor i religionsvidenskab ved Institut for Kultur og Samfund på Aarhus Universitet, er blevet udnævnt til Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

30.08.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Kristine Ørnsholt - ny afdelingskoordinator ved IKS

Kristine Ørnsholt er ansat som afdelingskoordinator ved afdelingerne for Teologi og Religionsvidenskab

10.08.2018 | Konference, Religionsvidenskab

Worlding the Brain 2018

Dear colleagues,   In connection with the Worlding the Brain 2018 conference on “Tools of Collective Prediction: Music, Art, Literature, Religion” (27-29 November 2018), we have two important updates.   First, we have extended the deadline for presentations and posters to 1 September 2018. Second, we have fixed the website link for…

03.07.2018 | Religionsvidenskab

Flot Velux-bevilling til Afdeling for Religionsvidenskab

Millionbevilling fra VELUX FONDEN skal støtte udviklingen af kulturhistoriske museers formidling af religionens rolle i dagens Danmark.

26.06.2018 | Religionsvidenskab

Fagbog udgives på italiensk

Lektor emeritus Jeppe Sinding Jensen fra Religionsvidenskab, AU har netop fået udgivet en fagbog på italiensk med titlen: Che cosa è la religione?

Moesgård, hvor afdelingerne for Antropologi og Arkæologi og kulturarvsstudier er placeret (Foto: Moesgård Foto).

02.03.2018 | Priser, Antropologi, Arkæologi, Religionsvidenskab, Teologi

Tre fagområder i top 50 i verden

I de nye rangliste fra QS har Institut for Kultur og Samfund tre fagområder placeret i top 50.

07.02.2018 | Religionsvidenskab

Mattias Gori Olesen - ny ph.d ved Afdeling for Religionsvidenskab

Mattias vil gennem sit ph.d forløb koncentrere sig om et studie af Muḥammad Luṭfī Jumʿas (1886-1953) liv og værker.

01.02.2018 | Debat, Religionsvidenskab

Ny artikel af professor Armin W. Geertz

Ny artikel af professor Armin W. Geertz om religionens oprindelse: ”Hvorfor, hvorfra (og hvornår) kom religion?”

16.01.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Lotte Varnich - Ny afdelingssekretær ved Religionsvidenskab

Vi er glade for at kunne byde Lotte velkommen som afdelingssekretær d. 15. januar 2018.

21.12.2017 | Forskning, Arts, Religionsvidenskab

Danske moskéer i udvikling

En helt ny kortlægning af de danske moskéer viser, at der det sidste årti er sket en række markante udviklinger inden for de muslimske foreninger. Bag den nye kortlægning står Lene Kühle, professor MSO, og Malik Larsen, videnskabelig assistent, fra Afdeling for Religionsvidenskab på Aarhus Universitet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 48

1 2 3 4 5 Næste