Afdeling for Teologi
Nyhedsliste

05.12.2018 | Teologi

Ny leder af Grundtvig Centeret

Katrine Frøkjær Baunvig tiltræder den først december som ny leder af Grundtvig Centeret ved Aarhus Universitet.

11.09.2018 | Teologi

Marie S. Andersen - New PhD at the Department of Theology

Marie S. Andersen will associated with the New Testament unit and with the research project Epistolary Leadership – Cicero, Seneca, and Paul

30.08.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Kristine Ørnsholt - ny afdelingskoordinator ved IKS

Kristine Ørnsholt er ansat som afdelingskoordinator ved afdelingerne for Teologi og Religionsvidenskab

13.08.2018 | Teologi, Forskning

Jan Dietrich udnævnt til professor i Det Gamle Testamente

Jan Dietrich er udnævnt til professor i Det Gamle Testamente ved Institut for Kultur og Samfund, afdelingen for Teologi.

10.08.2018 | Teologi

Knud Ottosen 1937-2018

Lektor i kirkehistorie, dr. theol. Knud Ottosen døde den 6. august 2018

Papyrus der viser den ægyptiske hjertevejning, som afgør om afdøde kan komme ind i dødsriget (Foto: British Museum / Wikimedia Commons).

11.07.2018 | Bevillinger, Teologi

Forskningsnetværk skal undersøge oldtidens økonomiske systemer

Danmarks Frie Forskningsfond har bevilliget en million til at undersøge forholdet mellem økonomiske målesystemer og religiøse ideer i oldtiden.

15.05.2018 | Teologi

Mindeord for Vítor Westhelle

Vítor Westhelle har været en ven af Teologi i Aarhus siden begyndelsen af 90’erne som gæsteunderviser, gæsteprofessor og adjungeret professor i Systematisk Teologi. Vítor døde af kræft den 13. maj. Læs mindeartiklen af Bo Kristian Holm og Else Marie Wiberg Pedersen.

04.05.2018 | Forskning, Teologi, Historie og Klassiske Studier

Millioner til excellent ny forskning

Danmarks Frie Forskningsfond uddeler 750 millioner kroner til excellent ny forskning. Blandt bevillingsmodtagerne er to kvindelige professorer - Mary Hilson og Eve-Marie Becker.

Moesgård, hvor afdelingerne for Antropologi og Arkæologi og kulturarvsstudier er placeret (Foto: Moesgård Foto).

02.03.2018 | Priser, Antropologi, Arkæologi, Religionsvidenskab, Teologi

Tre fagområder i top 50 i verden

I de nye rangliste fra QS har Institut for Kultur og Samfund tre fagområder placeret i top 50.

08.02.2018 | Teologi

Lone Kølle Martinsen - Ny kollega ved Grundtvig Centret

Lone er ansat ved Grundvig Centret som seniorforsker pr. 1. januar 2018.

Viser resultater 1 til 10 ud af 73

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste