Afdeling for Teologi
Nyhedsliste

23.01.2019 | Teologi

Miriam DeCock - New postdoc at the Department of Theology

Miriam DeCock will be working on a postdoctoral project on Origen's recently discovered Homilies on the Psalms.

08.01.2019 | Teologi

Sig nærmer tiden...

Else K. Holt forlader ved årsskiftet teologi i Aarhus, hvor hun blev immatrikuleret i september 1973. Nogen vil måske antyde, at 45 år på den samme arbejdsplads er udtryk for fantasiløshed, men Else opfatter det selv som et lykkeligt valg.

Ulla Schmidt

17.12.2018 | Teologi

Ulla Schmidt ind i ledelse af Protestantiske Kirker i Europa

Ulla Schmidt blev i september i år valgt til Rådet for Fællesskabet af Protestantiske Kirker i Europa, tidligere ”Leuenberg-fællesskabet”, som omfatter kirkesamfund i Europa og Syd-Amerika med i alt 50 millioner medlemmer.

05.12.2018 | Teologi

Ny leder af Grundtvig Centeret

Katrine Frøkjær Baunvig tiltræder den først december som ny leder af Grundtvig Centeret ved Aarhus Universitet.

11.09.2018 | Teologi

Marie S. Andersen - New PhD at the Department of Theology

Marie S. Andersen will associated with the New Testament unit and with the research project Epistolary Leadership – Cicero, Seneca, and Paul

30.08.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Kristine Ørnsholt - ny afdelingskoordinator ved IKS

Kristine Ørnsholt er ansat som afdelingskoordinator ved afdelingerne for Teologi og Religionsvidenskab

13.08.2018 | Teologi, Forskning

Jan Dietrich udnævnt til professor i Det Gamle Testamente

Jan Dietrich er udnævnt til professor i Det Gamle Testamente ved Institut for Kultur og Samfund, afdelingen for Teologi.

10.08.2018 | Teologi

Knud Ottosen 1937-2018

Lektor i kirkehistorie, dr. theol. Knud Ottosen døde den 6. august 2018

Papyrus der viser den ægyptiske hjertevejning, som afgør om afdøde kan komme ind i dødsriget (Foto: British Museum / Wikimedia Commons).

11.07.2018 | Bevillinger, Teologi

Forskningsnetværk skal undersøge oldtidens økonomiske systemer

Danmarks Frie Forskningsfond har bevilliget en million til at undersøge forholdet mellem økonomiske målesystemer og religiøse ideer i oldtiden.

15.05.2018 | Teologi

Mindeord for Vítor Westhelle

Vítor Westhelle har været en ven af Teologi i Aarhus siden begyndelsen af 90’erne som gæsteunderviser, gæsteprofessor og adjungeret professor i Systematisk Teologi. Vítor døde af kræft den 13. maj. Læs mindeartiklen af Bo Kristian Holm og Else Marie Wiberg Pedersen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 76

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste