Afdeling for Teologi
Nyhedsliste

Moesgård, hvor afdelingerne for Antropologi og Arkæologi og kulturarvsstudier er placeret (Foto: Moesgård Foto).

02.03.2018 | Priser, Antropologi, Arkæologi, Religionsvidenskab, Teologi

Tre fagområder i top 50 i verden

I de nye rangliste fra QS har Institut for Kultur og Samfund tre fagområder placeret i top 50.

08.02.2018 | Teologi

Lone Kølle Martinsen - Ny kollega ved Grundtvig Centret

Lone er ansat ved Grundvig Centret som seniorforsker pr. 1. januar 2018.

07.02.2018 | Teologi

Søren Lorenzen - Ny ph.d ved Afdeling for Teologi

Sørens Ph.d-projekt omhandler forståelsen af mennesket og selvet i det Gamle Testamente.

20.01.2018 | Teologi

New PhD fellow at “The History of Human Freedom and Dignity in Western Civilization”

Valeria Dessy is a new PhD fellow in the Marie Curie ITN “History of Human Freedom and Dignity in the Western Civilization”, located at the School of Culture and Society. Her project is entitled Origen and the modern Protestant tradition.

16.01.2018 | Religionsvidenskab, Teologi

Lotte Varnich - Ny afdelingssekretær ved Religionsvidenskab

Vi er glade for at kunne byde Lotte velkommen som afdelingssekretær d. 15. januar 2018.

12.01.2018 | Teologi

Nikolaj Olsen - ny kollega ved Afdeling for Teologi

Nikolaj Olsen er ansat som studielektor pr. 1. januar 2018.

Bjørn Rabjerg

05.01.2018 | Teologi

Carlsberg bevilling til forsker fra teologi

Bjørn Rabjerg har modtaget bevilling fra Carlsbergfondet til post.doc.-projekt.

Foto: Marlene Kejser

15.12.2017 | Teologi, Religionsvidenskab

Afskedsreception for Bente Kejser

Mandag d. 11. december var kollegaer og studerende inviteret til afskedsreception for Bente Kejser som har valgt at gå på pension ved udgangen af 2017.

06.12.2017 | Teologi

Lars Buch Viftrup – ny ph.d.-studerende ved Afdeling for Teologi

”Kirken i byrummet. Byen i kirkerummet” lyder titlen på det ph.d.-projekt, der med rummet som metafor skal undersøge kirkens rolle i byudvikling i Aarhus i et krydsfelt mellem teologi, kirke, folk og by.

06.12.2017 | Teologi

Steen Skovsgaard – tidligere biskop og nu ph.d.-studerende

Projekttitel: Dommedag i islam - en analyse og diskussion af nyere dansk præsentations- og undervisningsmateriale om dommedag - med særligt henblik på spørgsmålet om ”de andre.”

Viser resultater 1 til 10 ud af 65

1 2 3 4 5 6 7 Næste