Årets historiske bog 2015

Stem på en kandidat til prisen for Årets historiske bog 2015 5-bindsværket om Dansk Skolehistorie fra AU er en af fem nominerede titler

03.02.2016 | Anja Elley

Hvert år nomineres fem historiske udgivelser til prisen som ”årets historiske bog”.
Det er historie-online.dk (Dansk historisk Fællesråd), der står bag prisen.

Brugere af sitet har kunnet foreslå kandidater, og fem værker er blevet udvalgt. Alle kan stemme frem til 19. marts!

Overrækkelsen finder sted ved ”Historiske Dage” i Øksnehallen, København, 9. april 2016.

Den ”lokale” AU-kandidat er 5-bindsværket om Dansk skolehistorie. Hverdag, vilkår og visioner gennem 500 år. Det er skrevet af 12 forfattere og redigeret af Charlotte Appel og Ning de Coninck-Smith fra Aarhus Universitet. Læs nærmere om denne og de andre kandidater – og husk at stemme:

www.historie-online.dk/nyt/boger/aaretsbog/bogstem_2015.htm

Historie og Klassiske Studier, Debat