Louise Heldgaard Bylund – ny ph.d.-studerende ved Teologi

1. september påbegyndte Louise Heldgaard Bylund sit tværfaglige projekt: ”Teologi og antropologi i nutidige danske børnebibler.”

09.10.2015 | Arts Kommunikation

Med børnebibler som genstandsfeltet skal Louise Heldgaard Bylund i sit ph.d.-projekt undersøge hvilke gudsbilleder og menneskesyn, der formidles til børn i Danmark i dag. Eftersom børnebibler befinder sig i et spændingsfelt mellem bibel og børnelitteratur, bliver projektet et tværfagligt samarbejde mellem Teologi og Center for Børnelitteratur ved Aarhus Universitet. Louise Heldgaard Bylund skal således undersøge, hvorledes børnebiblerne er transformationer af bibelen, og hvordan de ved hjælp af tekst og illustration kommunikerer deres indhold i forhold til ikke-religiøs børnelitteratur.

Hovedvejleder på projektet er Lektor Kasper Bro Larsen, og medvejleder er Lektor Nina Christensen.

Teologi