Aarhus Universitets segl

Anders Klostergaard Petersen ny MSO-professor

Anders Klostergaard Petersen er pr. 1. januar 2012 udnævnt til professor MSO (med særlige opgaver). I stillingen vil han være ansvarlig for tre projekter i tilknytning til religionsvidenskab.

Anders Klostergaard Petersen

Anders Klostergaard Petersen har, som led i det femårige MSO-professoratet han tiltrådt den 1. Januar, fået i opdrag at fokusere på tre projekter: For det første skal Anders Klostergaard Petersen stå for udviklingen af et forskningsprojekt om kulturel og delvist biologisk evolution, særligt inden for religionshistorien.
For det andet skal han bidrage til en videreudvikling af det religionsvidenskabelige forsknings- og uddannelsesmiljø.
Endelig skal han for det tredje sondere mulighederne for at udvikle en international masteruddannelse i religionsvidenskab.

CV

Anders Klostergaard Petersen
Professor MSO ved Religionsvidenskab, Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet

Født 1969 i Aalborg