Afdeling for Antropologi

03.02.2020 | Antropologi

Line Grüner - New PhD at the Department of Anthropology

From February 1st 2020, Line Grüner will be working on a PhD project focusing on refugees and solidarity in a rural island community on Samsoe, Denmark

23.01.2020 | Antropologi

Anna Warburg - New PhD at the Department of Anthropology

From January 1st 2020, Anna will be working on a PhD project focusing on security governance and policing at the intersection between organized crime and terrorism in Denmark.

14.01.2020 | Antropologi

Martin Demant Fredriksen - New Associate Professor at the Department of Anthropology

Martin has accepted a position as Associate Professor from 01 February 2020.

08.01.2020 | Forskning, Antropologi

Mikkel Rytter skal indgå i nyt internationalt forskningsprojekt om flygtninge

Det Norske Forskningsråd har bevilget knap 12. millioner NKR. til et nyt internationalt forskningsprojekt om flygtninge, hvor antropolog og professor MSO Mikkel Rytter involveres med sin forskningsmæssige ekspertise inden for feltet.

09.12.2019 | Antropologi

Professor Nils Bubandt receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Nils Bubandt has received a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: The Last Paradise on Earth: A Study of Coral Worlds and Their End in Indonesia.

25.11.2019 | Forskning, Antropologi

Fortjeneste, velfærd og migration

Et nyt internationalt forskningsprojekt, som professor MSO Mikkel Rytter skal indgå i, har netop fået tildelt en millionbevilling fra Nordforsk til at undersøge forholdet mellem migration, fortjeneste og velfærdsydelser.

06.11.2019 | Antropologi

Janne Flora - Ny lektor ved Afdeling for Antropologi

Janne Flora tiltrådte sin stilling d. 1. november 2019 og skal arbejde med FKK Projektet ”Muskox Pathways".

01.10.2019 | Antropologi

Professor Ton Otto is appointed Jens Christian Skou fellow by AIAS

During his Jens Christian Skou Fellowship, Professor Ton Otto will be working on the project 'Navigating the present. An anthropological study of human agency and temporality'.

06.09.2019 | Antropologi

Gitte Vandborg Rasmussen -Ny PhD ved afdeling for Antropologi

Gitte vil arbejde med et projekt der har til formål at undersøge hvilken betydning tid og tidshåndtering har for danske familier der lever med ADHD.

15.08.2019 | Antropologi

Nanna Schneidermann - New Assistant Professor at the Department of Anthropology

Nanna joins CAS in August and will be working with research linked to IMAGENU - Imagining Gender Futures in Uganda headed by professor Lotte Meinert.

Viser resultater 1 til 10 ud af 124

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste