Afdeling for Antropologi

28.10.2020 | Forskning, Antropologi, Arts

Bliv klogere på ledelse og vinderkultur

Kasper Helligsøe er aktuel i en ny podcast-serie, som omhandler hans ph.d.-projekt. Et projekt, hvor han på andet år følger virksomheden Systematic i Aarhus og et af Danmarks bedste håndboldhold, Bjerringbro-Silkeborg, med henblik på at kunne bidrage med forskningsbaseret viden om vinderkultur.

Forskere, Bodil Selmer og Astrid Stampe Lovelady, på besøg i en kvægbesætning i forbindelse med forskningsprojektet.

30.09.2020 | Antropologi, Forskning, Arts

Integration af internationale tilflyttere

Sommeren igennem har antropologer fra Aarhus Universitets antropologiske analyseenhed (MANTRA) været på feltarbejde i Ringkøbing-Skjern Kommune for at forske i, hvad der skal til for, at internationale tilflyttere vælger at bosætte sig permanent.

24.09.2020 | Antropologi

Lasse Bech knudsen - New PhD at the Department of Anthropology

Lasse will be working on the project: Future-Proofing: Theorising the Effort to Know and Govern for Future Climate Risks in the Scottish Civil Service.

16.09.2020 | Forskning, Antropologi, Arts

Kunst og kultur som ventil

Ny antropologisk kortlægning af kunst-og kulturinitiativer på hospitaler peger på, at disse bidrager til fysisk og mental velbefindende blandt patienter, pårørende og personale.

09.09.2020 | Antropologi

Cæcilie Kramer Kildahl Sørensen - Ny ph.d. ved Afdeling for Antropologi

Cæcilie Kramer Kildahl Sørensen skal arbejde på et projekt der undersøger bæredygtige forandringsprocesser i dansk landbrug med fokus på biosocial resistens.

09.09.2020 | Antropologi

Sarah-Louise Japhetson Mortensen - New PhD at the department of Anthropology

Sarah-Louise Japhetson Mortensen will be part of the the international and interdisciplinary research project: “Temporary Protection as a durable solution? The “Return-Turn” in asylum policies in Europe”(TemPro)

Christian Suhr

03.09.2020 | Forskning, Arts, Bevillinger

Forskningsprojekt om guddommelig kærlighed modtager prestigefuld ERC-bevilling

Med kærlighed som ramme vil antropolog Christian Suhr afdække ligheder og forskelle mellem buddhister, kristne og muslimers oplevelser af det guddommelige. Det Europæiske Forskningsråd har doneret 1,5 millioner euro til projektet.

Studenterudstillingens logo

11.06.2020 | Arts, CAS, Antropologi

Moesgaard Museums årlige studenterudstilling bliver digital

Hvert år udformer kommende antropologer fra Aarhus Universitet en studenterudstilling på Moesgaard Museum. På grund af Coronakrisen har de studerende dog været nødt til at tænke kreativt. Derfor bliver den årlige studenterudstilling en digital oplevelse, der starter den 23. juni.

28.05.2020 | Antropologi

Nils Bubandt modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: BLUE: More-than-Human Ethnographies of Oceans in Crisis.

28.05.2020 | Antropologi

Michael Eilenberg modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: Fencing the Feral: Biosecurity and the Invasive Other in the Danish-German Borderlands.

Viser resultater 1 til 10 ud af 135

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste