Afdeling for Antropologi

Studenterudstillingens logo

11.06.2020 | Arts, CAS, Antropologi

Moesgaard Museums årlige studenterudstilling bliver digital

Hvert år udformer kommende antropologer fra Aarhus Universitet en studenterudstilling på Moesgaard Museum. På grund af Coronakrisen har de studerende dog været nødt til at tænke kreativt. Derfor bliver den årlige studenterudstilling en digital oplevelse, der starter den 23. juni.

28.05.2020 | Antropologi

Nils Bubandt modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: BLUE: More-than-Human Ethnographies of Oceans in Crisis.

28.05.2020 | Antropologi

Michael Eilenberg modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: Fencing the Feral: Biosecurity and the Invasive Other in the Danish-German Borderlands.

03.02.2020 | Antropologi

Line Grüner - New PhD at the Department of Anthropology

From February 1st 2020, Line Grüner will be working on a PhD project focusing on refugees and solidarity in a rural island community on Samsoe, Denmark

23.01.2020 | Antropologi

Anna Warburg - New PhD at the Department of Anthropology

From January 1st 2020, Anna will be working on a PhD project focusing on security governance and policing at the intersection between organized crime and terrorism in Denmark.

14.01.2020 | Antropologi

Martin Demant Fredriksen - New Associate Professor at the Department of Anthropology

Martin has accepted a position as Associate Professor from 01 February 2020.

08.01.2020 | Forskning, Antropologi

Mikkel Rytter skal indgå i nyt internationalt forskningsprojekt om flygtninge

Det Norske Forskningsråd har bevilget knap 12. millioner NKR. til et nyt internationalt forskningsprojekt om flygtninge, hvor antropolog og professor MSO Mikkel Rytter involveres med sin forskningsmæssige ekspertise inden for feltet.

09.12.2019 | Antropologi

Professor Nils Bubandt receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Nils Bubandt has received a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: The Last Paradise on Earth: A Study of Coral Worlds and Their End in Indonesia.

25.11.2019 | Forskning, Antropologi

Fortjeneste, velfærd og migration

Et nyt internationalt forskningsprojekt, som professor MSO Mikkel Rytter skal indgå i, har netop fået tildelt en millionbevilling fra Nordforsk til at undersøge forholdet mellem migration, fortjeneste og velfærdsydelser.

Viser resultater 1 til 10 ud af 128

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste