Aarhus Universitets segl

Annika Pohl Harrison - ny ph.d. ved Antropologi

Pr. 1. februar er Annika Pohl Harrisson ny Ph.d.-studerende ved IKS hvor hun skal undersøge sikkerhed og justits i Mon Staten i Burma/Myanmar.

Jeg er per 1. februar ny ph.d. studerende ved afdelingen for Antropologi, hvor jeg vil undersøge sikkerhed og justits i Mon Staten i Burma/Myanmar.

Jeg indgår i projektet Everyday Justice and Security in the Myanmar Transition, som er finansieret af FFU og er et samarbejde mellem DIIS, Aarhus Universitet og to forskningsinstitutioner i Myanmar.http://drp.dfcentre.com/project/everyday-justice-and-security-myanmar-transition

Ph.d. projektet vil undersøge hvordan sikkerhed og justits opfattes og distribueres i Mon Staten i Myanmar, og udforsker hvordan dette bidrager til, at forskellige former for autoritet konstitueres. Baggrunden er, at årtiers væbnet konflikt og skiftende våbenhviler har medført, at befolkningen har været underlagt adskillige myndigheder og magthavere i konflikten. Tilgængelig viden på området tyder på, at uformelle justits- og sikkerhedsmekanismer er udbredte som følge af statens begrænsede rækkevidde, kapacitet og legitimitet.

Jeg blev færdig med sin kandidatgrad i antropologi fra Aarhus Universitet i 2011 og kommer fra en stilling som videnskabelig assistent på den internationale kandidatuddannelse i Human Security på IKS.

Oops, an error occurred! Code: 20230929094613938e58f5