Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om Kinastudiers tehus

Det kinesiske tehus er en ramme for forskellige typer af sociale og faglige arrangementer lavet på initiativ af undervisere og studerende på Kinastudier. Det første tehus-arrangement løb af stablen i 2018 og siden har mange forskellige typer af gæsteforelæsninger, filmforevisninger, alumnefortællinger, specialepræsentationer og kinesiske nytårssammenkomster fundet sted.

Tehuset er blevet formaliseret med repræsentation af studerende fra alle årgange for at tilgodese forskellige interesser for fælles aktiviteter. Tehusets arrangementer annonceres på hjemmesiden såvel som i Kinastudiers Facebookgruppe.

Tehusudvalg

Tehusets arrangementer varetages af alle undervisere på Kinastudier og af studenterrepræsentanter fra Kinastudiers forskellige årgange. Undervisere har på skift løbende ansvaret for Tehusudvalget og tager initiativ ved semesterstart i september til at invitere studenterrepræsentanter til at være aktive i Tehusudvalget. Har du lyst til at være med i Tehusudvalget, så kontakt et siddende medlem.

Tehusudvalget består i det akademiske år 2021/22 af følgende repæsentanter:

Kontakt

Har du forslag til arrangementer eller andet så kontakt en repræsentant i Tehusudvalget.