Aarhus Universitets segl

Besøg os

På Afdeling for Antropologi har vi regelmæssigt besøg af gæsteforskere og eksterne ph.d.-studerende fra hele verden. Her beskriver vi de skridt, du skal tage, hvis du er forsker og interesseret i at besøge afdelingen.

Trin 1: Kontakt og godkendelse.

For at gøre dit besøg muligt, skal du have en formel invitation fra en medarbejder samt godkendelse fra afdelingsleder og institutleder med henblik på at sikre, at vi har kapacitet til at stille en kontorplads til rådighed og give dig adgang til faciliteter.

Vi anbefaler, at du kontakter en medarbejder fra afdelingen, hvis forskning og interesser harmonerer godt med dine. Skriv en kort e-mail til medarbejderen med præsentation af dig selv og dine idéer til et forskningssamarbejde, og vedhæft dit CV.

Bemærk, at The Graduate School at the Faculty of Arts på Aarhus Universitet ikke er vært for besøgende/eksterne ph.d.-studerende og derfor heller ikke yder timeløn til forskere, der vejleder eksterne ph.d.-studerende. Dette sker normalt som en del af et forskningssamarbejde eller som en del af den studerendes internationale ophold.

Trin 2: Formel invitation og support.

Når du har modtaget en formel invitation fra afdelingen, er næste skridt at kontakte AU's International Staff Office, der kan hjælpe dig med at finde bolig og håndtere andre praktiske spørgsmål. Din invitation kan også være afgørende for at søge økonomisk støtte under dit ophold.

Som ekstern ph.d.-studerende er det vigtigt at huske, at du skal kunne dække dine egne udgifter under opholdet.

Trin 3: Integration på afdelingen.

Når dine planer er faldet på plads, må du meget gerne give vores afdelingssekretær besked om ankomstdato og kan med fordel også tilmelde dig Forskningsprogrammet for Antropologi’s nyhedsbrev, der holder dig opdateret om akademiske arrangementer.

Som ekstern ph.d.-studerende er du velkommen til at deltage i ph.d.-programmet for Antropologi, Globale Studier og Religionsvidenskab, herunder tage ph.d.-kurser samt deltage i masterclasses og workshops m.m.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på afdelingen, udveksle forskningserfaringer og udvikle samarbejdet!