Aarhus Universitets logo
English
Baseret på den viden er vi aktuelt i gang med at udvikle praktiske kommunikationsværktøjer, der skal understøtte samarbejdet om sikkerhed i hverdagen ude på landbrugsvirksomhederne.
Forventninger til hinanden, sprogbarrierer og kulturforskelle?
Fredag d. 28. oktober afholdte projektgruppen en intern workshop
Den 23. august deltog projektgruppen, Migranters sikkerhedsudfordringer i landbruget, i konferencen “Public and Occupational Health in Sustainable Agriculture” i Odense.
Den 23. september afholdt projektgruppen det andet møde med projektets nationale følgegruppe, der består af repræsentanter fra Arbejdstilsynet, 3F, GLS-A, Landbrug & Fødevarer, Arbejdsmedicinsk Klinik Herning og Københavns Universitet.
I juni afholdte projektgruppen et møde i København med projektets internationale følgegruppe bestående af repræsentanter fra USA, Litauen, Norge og Tyskland, der alle har en høj faglig viden om migranter i landbruget.
Først og fremmest blev…
I projektet er vi lige nu i gang med at lave feltarbejde, hvor vi er ude på forskellige landbrug rundt omkring i Danmark for at tale med landmænd og nationale og internationale medarbejdere.
Onsdag den 26. januar blev projektets nationale følgegruppe inviteret til kick-off møde i Migranters sikkerhedsudfordringer i landbruget.
Den 27. oktober 2021 afholdt vi et internt kick-off-møde i projektet, Migranters sikkerhedsudfordringer i landbruget, hvor projektgruppen lagde en plan for den indledende proces med feltarbejde, herunder kontakter til landbrug, medarbejdere og…
Projektleder Johanne Korsdal Sørensen og Astrid Stampe Lovelady fra SEGES interviewes til Landbrugsavisen.
Side 2 af 3