29.10.2020 | Forskningspolitik

No equality without powerful connections

Interview with Christine Parsons (ARTS/Health) and Ida Vogel (Health) from DANWISE on the gender situation at Danish Universities

29.10.2020 | Bevillinger

CollaboLearn: Playful Learning for Life

New grant from the Velux Foundation to Langagerskolen and the Interacting Minds Centre

28.10.2020 | Forskning, Antropologi, Arts

Bliv klogere på ledelse og vinderkultur

Kasper Helligsøe er aktuel i en ny podcast-serie, som omhandler hans ph.d.-projekt. Et projekt, hvor han på andet år følger virksomheden Systematic i Aarhus og et af Danmarks bedste håndboldhold, Bjerringbro-Silkeborg, med henblik på at kunne bidrage med forskningsbaseret viden om vinderkultur.

07.10.2020 | Nyt fra ledelsen

Nye viceinstitutledere på Institut for Kultur og Samfund

Institutleder Bjarke Paarup har udpeget to nye viceinstitutledere. Professor Andreas Roepstorff og lektor Marie Vejrup Nielsen ser frem til at blive en del af institutledelsen.

Forskere, Bodil Selmer og Astrid Stampe Lovelady, på besøg i en kvægbesætning i forbindelse med forskningsprojektet.

30.09.2020 | Antropologi, Forskning, Arts

Integration af internationale tilflyttere

Sommeren igennem har antropologer fra Aarhus Universitets antropologiske analyseenhed (MANTRA) været på feltarbejde i Ringkøbing-Skjern Kommune for at forske i, hvad der skal til for, at internationale tilflyttere vælger at bosætte sig permanent.

Photo: Colourbox

25.09.2020 | Bevillinger, Interacting minds, CC, CAS

Researchers from ARTS receive grant from the Velux Foundation

Fabula-NET: A Deep Neural Network for Automated Multidimensional Assessment of Literacy Fiction and Narratives

16.09.2020 | Forskning, Antropologi, Arts

Kunst og kultur som ventil

Ny antropologisk kortlægning af kunst-og kulturinitiativer på hospitaler peger på, at disse bidrager til fysisk og mental velbefindende blandt patienter, pårørende og personale.

09.09.2020 | Arkæologi, Forskning

Kandidatstuderende i arkæologi modtager rejselegat

Charlotte Marie Brühe Jensen, kandidatstuderende i arkæologi, modtager Dronning Margrethe II's rejselegat.

Christian Suhr

03.09.2020 | Forskning, Arts, Bevillinger, Antropologi

Forskningsprojekt om guddommelig kærlighed modtager prestigefuld ERC-bevilling

Med kærlighed som ramme vil antropolog Christian Suhr afdække ligheder og forskelle mellem buddhister, kristne og muslimers oplevelser af det guddommelige. Det Europæiske Forskningsråd har doneret 1,5 millioner euro til projektet.

Elisa Katariina Uusimäki

03.09.2020 | Forskning, Arts, Bevillinger, Teologi

Forskningsprojekt om antikkens rejser og mobilitet modtager prestigefuld ERC-bevilling

Med afsæt i jødiske skrifter vil Elisa Katariina Uusimäki undersøge, hvordan fortidens israelitiske folk opfattede 'menneskelig mobilitet'. Hvem rejste i antikkens middelhavsregion og hvorfor? Det Europæiske Forskningsråd har bevilliget 1,5 millioner euro til projektet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 314

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste