Afdeling for Globale Studier

09.12.2019 | Globale Studier

Associate Professor Andreas Steen receives conference funding from the Carlsberg Foundation

Andreas Steen has received conference funding from the Carlsberg Foundation for the conference: China Sounds Abroad: Migration, Motivation and Modernity

09.12.2019 | Globale Studier

Associate Professor Hagen Schulz-Forberg receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Hagen Schulz-Forberg receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: Upon this Rock. Neoliberalism, Global Governance and Liberal Democracy, 1930-1960.

21.10.2019 | Globale Studier

Legater til EU/EU-USA studier eller forskning i det akademiske år 2020/2021

Fulbright Schuman Program

02.10.2019 | Globale Studier

Chung Ai – New PhD student at the Department of Global Studies

Chung Ai will be working on the project: “Sounds and Memories: Tracing the Sounds of War in Post-War Taiwan”

23.05.2019 | Globale Studier

Birgitte Beck Pristed er nyt medlem af Det Unge Akademi

Det Unge Akademi har optaget Birgitte Beck Pristed som et af ni nye medlemmer, der alle er fremragende, unge forskere inden for hver deres fagområde.

Foto: Colourbox.com

09.05.2019 | Filosofi og Idéhistorie, Globale Studier, Navne

IKS-forskere i internationale projekter om stigmatiserende byrumspolitikker og migranters natteliv i europæiske byer

To forskere ved Institut for Kultur og Samfund er blevet partnere i hvert deres HERA-projekt, der er støttet af bevillinger fra EU og de nationale forskningsråd i Europa.

22.02.2019 | Globale Studier

Mindeord for lektor emeritus Kjeld Bjørnager

Den 17. februar døde lektor emeritus Kjeld Bjørnager på Skejby sygehus. Han blev 77 år.

15.02.2019 | Globale Studier

Naja Morell Hjortshøj – New PhD at the Department of Global Studies

Naja will be affiliated Chinas Studies and her project title is: “Innovation and Entrepreneurship with Chinese Characteristics”.

25.01.2019 | Globale Studier

Tenna Foustad Harbo - New PhD at the Department of Global Studies

With a background in Aesthetics & Culture and International Studies here at Aarhus University, Tenna will start her PhD at the Department of Global Studies in February.

Foto: Lars Kruse -AU

22.11.2018 | Historie og Klassiske Studier, Globale Studier

Engelsksprogede uddannelser forsvinder fra Arts

Fakultetet Aarhus BSS har allerede lukket to engelsksprogede uddannelser, og nu er turen også nået til Arts.

Viser resultater 1 til 10 ud af 32

1 2 3 4 Næste