Afdeling for Globale Studier

27.08.2020 | Globale Studier

Andreas Steen appointed professor at the Department of Global Studies

We are happy to announce that Andreas Steen has accepted a position as Professor as of 1 September 2020. In his professorship Andreas Steen will focus on promoting China studies with special focus on China in a global perspective.

28.05.2020 | Globale Studier, Ceremoni / åbning, Teologi

Nils Klim Prize 2021

Call for nominations for the Nils Klim prize 2021

26.03.2020 | Globale Studier

Statement Against Racism

Statement on anti-Asian violence and racism

20.02.2020 | Globale Studier

Jonathan Nilas Puntervold - New PhD at the Department of Global Studies

Jonathan will be working on the project:" If the shoe fits: The Japanese Rejection of Western Grammatical Theory in the early 20th century".

09.12.2019 | Globale Studier

Associate Professor Andreas Steen receives conference funding from the Carlsberg Foundation

Andreas Steen has received conference funding from the Carlsberg Foundation for the conference: China Sounds Abroad: Migration, Motivation and Modernity

09.12.2019 | Globale Studier

Associate Professor Hagen Schulz-Forberg receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Hagen Schulz-Forberg receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: Upon this Rock. Neoliberalism, Global Governance and Liberal Democracy, 1930-1960.

21.10.2019 | Globale Studier

Legater til EU/EU-USA studier eller forskning i det akademiske år 2020/2021

Fulbright Schuman Program

02.10.2019 | Globale Studier

Chung Ai – New PhD student at the Department of Global Studies

Chung Ai will be working on the project: “Sounds and Memories: Tracing the Sounds of War in Post-War Taiwan”

23.05.2019 | Globale Studier

Birgitte Beck Pristed er nyt medlem af Det Unge Akademi

Det Unge Akademi har optaget Birgitte Beck Pristed som et af ni nye medlemmer, der alle er fremragende, unge forskere inden for hver deres fagområde.

Foto: Colourbox.com

09.05.2019 | Filosofi og Idéhistorie, Globale Studier, Navne

IKS-forskere i internationale projekter om stigmatiserende byrumspolitikker og migranters natteliv i europæiske byer

To forskere ved Institut for Kultur og Samfund er blevet partnere i hvert deres HERA-projekt, der er støttet af bevillinger fra EU og de nationale forskningsråd i Europa.

Viser resultater 1 til 10 ud af 36

1 2 3 4 Næste