Aarhus Universitets segl

MANTRA formidling af GoInGlobal

I denne uge havde Johanne Korsdal Sørensen fornøjelsen af at fortælle et par hundrede alumner fra Aarhus Universitet om potentialet i antropologisk viden i udviklingsprojekter og som grundlag for strategiarbejde.

I denne uge havde Johanne Korsdal Sørensen fornøjelsen af at fortælle et par hundrede alumner fra Aarhus Universitet om potentialet i antropologisk viden i udviklingsprojekter og som grundlag for strategiarbejde. Som et eksempel på dette præsenterende Johanne “GoInGlobal”, der var et samarbejdsprojekt mellem MANTRA og Ringkøbing-Skjern Kommune, der undersøgte inklusion og forankring af international arbejdskraft i kommunen. Projektet illustrerer, hvordan antropologisk viden kan medvirke til at dokumentere og finjustere eksempelvis en bosætningsstrategi. 

Antropologisk viden kan via deltagerobservation afdække uudtalte og ureflekterede vidensniveauer som rutiner og vaner, som ikke italesættes i spørgeskemaer og interviews. Disse vidensniveauer er betydningsfulde, når vi vil påvirke menneskers adfærd eksempelvis gennem strategiarbejde.

Se det fulde Linkedin-opslag her.
#thekitchenAU