Aarhus Universitets segl

MANTRA holdt oplæg på inspirationsseminar for medarbejdere på Institut for Kultur og Samfund

Adrienne Mannov (til venstre) og Johanne Korsdal Sørensen (til højre) til inspirationsseminar på Institut for Kultur og Samfund
Billede af Rikke Høier Jeppesen

Den 17. maj afholdt Institut for Kultur og Samfund et medarbejdermøde og inspirationsseminar for alle medarbejdere, der gav mulighed for at sparre og netværke med hinanden på tværs af afdelinger. 

Til arrangementet kunne medarbejderne først og fremmest møde instituttets nye institutleder, Andreas Roepstorff, og høre hans bud på IKS i fremtiden. Herefter var dagens tema om eksternt samarbejde på IKS på dagsordenen, hvor MANTRA var ét af de syv projekter, som var med som eksempler på succesfulde eksterne samarbejder. Formålet var både at informere om projekterne og inspirere andre forskere til at skabe lignende eksterne samarbejder. 

MANTRA var repræsenteret af Johanne Korsdal Sørensen, ekstern relations manager, og Adrienne Mannov, adjunkt, der afholdt en håndfuld oplæg og speed-pitches om, hvordan de eksterne samarbejder har gavnet den antropologiske forskning, åbnet nye samarbejdsmuligheder og skabt produktive netværk uden for universitetsverdenen. Instituttets medarbejdere fik rig mulighed for at spørge ind til konkrete erfaringer fra samarbejdsprojekter, samt de udfordringer og succeser som MANTRA har oplevet igennem årene.