Afdeling for Teologi
Nyhedsliste

25.08.2021 | Teologi

Mikael Brorson - Ny Ph.d. ved Afdeling for Teologi

Mikael Brorson er indskrevet som Ph.d. pr. 1. september hvor han skal arbejde med projektet: ”Kierkegaard og det fortalte selv. En systematisk-teologisk studie i Johannes Sløks narrativitetsbegreb hos Kierkegaard”

12.07.2021 | Teologi

Rosanne Liebermann - New Assistant Professor at the Department of Theology

Rosanne Liebermann will be joining the School of Culture and Society in August 2021 as Assistant Professor of the Old Testament.

23.04.2021 | Teologi

Bjarke Mørkøre Stigel Hansen - New Postdoc at the Department of Theology

Bjarke Mørkøre Stigel Hansen is affiliated the research project “Epistemological Aspects of ‘Dialogue’: Exploring the Potential of the Second-Person Perspective."

Foto af Søren Kjeldgaard, AU Foto

16.03.2021 | Teologi

Nu er det muligt at ansøge om det nye uddannelsesforløb til præstestillinger

Folketinget vedtog i slutningen af 2020 et alternativt uddannelsesforløb til præstestillinger. Kirkeministeriet har netop offentliggjort de nye regler og ansøgningsskema.

Foto af Lars Kruse

22.02.2021 | Teologi

Alternativt uddannelsesforløb til præstestillinger

Folkekirken har i de senere år oplevet, at det er svært at tiltrække kvalificerede ansøgere til ledige præstestillinger flere steder i landet. Derfor har Folketinget vedtaget en ny lov, der i de næste 10 år gør det muligt, at personer med en kandidatgrad i andet end teologi kan søge præstestillinger.

01.02.2021 | Teologi

Lavinia Cerioni - New Marie Curie Postdoc at the Department of Theology

Lavinia Cerioni joins the School on 1 February. She will be working on the project: “Origen on Gender” (OriGen).

04.12.2020 | Teologi

Kasper Bro Larsen receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Kasper Bro Larsen has received a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: “The Programmatic Scene in New Testament Gospels and Ancient Biographies”.

13.10.2020 | Teologi

Assistant or Associate Professorship in New Testament Studies

The School of Culture and Society invites applications for an assistant professorship or an associate professorship in New Testament Studies at the Department of Theology

07.09.2020 | Teologi

Teologi i Aarhus - mellem fortid og fremtid

Elisa Katariina Uusimäki

03.09.2020 | Forskning, Arts, Bevillinger, Teologi

Forskningsprojekt om antikkens rejser og mobilitet modtager prestigefuld ERC-bevilling

Med afsæt i jødiske skrifter vil Elisa Katariina Uusimäki undersøge, hvordan fortidens israelitiske folk opfattede 'menneskelig mobilitet'. Hvem rejste i antikkens middelhavsregion og hvorfor? Det Europæiske Forskningsråd har bevilliget 1,5 millioner euro til projektet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 98

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste