Afdeling for Teologi
Nyhedsliste

13.10.2020 | Teologi

Assistant or Associate Professorship in New Testament Studies

The School of Culture and Society invites applications for an assistant professorship or an associate professorship in New Testament Studies at the Department of Theology

13.10.2020 | Teologi

Assistant or Associate Professorship in New Testament Studies

07.09.2020 | Teologi

Teologi i Aarhus - mellem fortid og fremtid

Elisa Katariina Uusimäki

03.09.2020 | Forskning, Arts, Bevillinger, Teologi

Forskningsprojekt om antikkens rejser og mobilitet modtager prestigefuld ERC-bevilling

Med afsæt i jødiske skrifter vil Elisa Katariina Uusimäki undersøge, hvordan fortidens israelitiske folk opfattede 'menneskelig mobilitet'. Hvem rejste i antikkens middelhavsregion og hvorfor? Det Europæiske Forskningsråd har bevilliget 1,5 millioner euro til projektet.

22.06.2020 | Forskning, Teologi

Kasper Bro Larsen tiltræder som professor ved Afdeling for Teologi

Kasper Bro Larsen tiltræder som professor pr. 1. august 2020

28.05.2020 | Teologi

Jacob Palle Bliddal Mortensen modtager bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond

Bevillingen modtages til projektet: Computational Analysis of Mark's Genre

28.05.2020 | Globale Studier, Ceremoni / åbning, Teologi, Historie og Klassiske Studier, Historie, Klassiske studier

Nils Klim Prize 2021

Call for nominations for the Nils Klim prize 2021

Søren Kjeldgaard AU Foto

11.05.2020 | Teologi, Forskning, Arts

Teologi i Aarhus styrkes med tre nye professor-udnævnelser

Indenfor Etik og Religionsfilosofi tiltræder Claudia Welz som professor. Indenfor Dogmatik tiltræder Anders-Christian Jacobsen som professor, og Bo Kristian Holm som professor MSO (med særlige opgaver).

26.03.2020 | Teologi

Jakob Egeris Thorsen tiltræder som lektor

Pr. 1. april tiltræder Jakob Egeris Thorsen som lektor ved Afdeling for Teologi.

23.01.2020 | Teologi

Anna Hermann - Ny ph.d. ved afdeling for Teologi

Anna er tilknyttet instituttet fra 1. februar og skal arbejde med projektet: Radikal kærlighed – en systematisk-teologisk rekonstruktion af Anders Nygrens begreb om agape”

Viser resultater 1 til 10 ud af 92