Afdeling for Filosofi og Idéhistorie
Nyhedsliste

05.10.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Benjamin Christensen - New PhD at the Department of Philosophy and History of Ideas

Benjamin will be working on the project: Is value a matter of complexity? An investigation into the naturalization of value.

24.09.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Mads Hansen - New PhD at the Department of Philosophy and History of Ideas

Mads will be working on the project: Constructing a Theory of Sentience Using Gradualism, Process Ontology, and Organisational Constraints.

27.05.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Priyanka Jha - New podtdoc at the Department of Philosophy and History of Ideas

Priyanka Jha will be Affiliated the research project “An Intellectual History of Global Inequality, 1960-2015” led by Associate Professor Christian Olaf Christiansen

04.05.2020 | Forskning, Filosofi og Idéhistorie, Arts

Professor i Idéhistorie udgiver Danmarks første bog om Corona-krisen

Mikkel Thorup er professor i idéhistorie og er netop udkommet med den første danske bogudgivelse om Corona-pandemien.

14.04.2020 | Filosofi og Idéhistorie, Forskning, Arts

Professor i idéhistorie: Disse syv ideer er på spil i denne krise

Statens reaktion på coronakrisen får betydning for den førte politik i mange år fremover. I hvert fald syv ideer er på spil. Læs kronik af professor Mikkel Thorup i Politiken.

05.02.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Jakob Bek-Thomsen ansættes som lektor ved afdeling for Filosofi og Idéshistorie

Jakob Bek-Thomsen tiltræder som lektor pr. 1. februar 2020.

05.02.2020 | Filosofi og Idéhistorie

Anke Bueter – New Associate Professor at the Department of Philosophy and History of Ideas

Anke has accepted a position as associate professor at the School of Culture and Society from 01 January 2020.

13.12.2019 | Filosofi og Idéhistorie

Professor Asbjørn Steglich-Petersen receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Asbjørn Steglich-Petersen has received a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: The Practical Foundations of Epistemology

09.12.2019 | Filosofi og Idéhistorie

Professor Somogy Varga Receives a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship

Somogy Varga has received a Carlsberg Foundation Monograph Fellowship for the project: The Goals of Medicine. A Philosophical Analysis

27.09.2019 | Filosofi og Idéhistorie

Mélanie Lindbjerg Guichon - New PhD at the Department of Philosophy and History of Ideas.

Mélanie will be affiliated the research project “An Intellectual History of Global Inequality, 1960-2015" with sub-project which focuses on Ghanaian/African intellectuals, and their conceptualisations of global economic inequality.

Viser resultater 1 til 10 ud af 50

1 2 3 4 5 Næste